(4.52/5.00)
Kundeservice
Konto
0
Kurv

Et perfekt legehus i fire trin

1Hvilken type legehus leder du efter?
On the ground
På jorden

Legehuse på jorden er velegnede til børn i alle aldre.

On legs
På ben

Legehuse på ben kan kombineres med (for eksempel) en sandkasse, en gynge eller en rutsjebane.

2Hvilket legehus kan du bedst lide?
Sleek
Elegant

Et elegant legehus har et klassisk udseende og er meget symmetrisk. Det er ligesom at træde ind i en skandinavisk bjælkehytte eller et luksuriøst strandhus.

Playful
Legende

Et legehus med et legende udseende har typisk asymmetriske og fantasifulde former. Velkommen til Pippi Langstrømpes verden eller et bygselv-træhus!

3Vil du have mere plads i dit legehus?
Yes
Ja

Hvis der normalt er mere end to børn, der leger i legehuset, anbefaler vi legehuse med terrasse eller udvidelse.

No
Nej

Legehuse uden en udvidelse eller terrasse, hvor et eller to børn kan lege, er tilstrækkeligt.

4Hvor meget vil du bruge på et legehus; hvad er dit budget?
Small
Lille

Playhouses up to 4500 kr. fall within this budget.

Average
Gennemsnit

Legehuse mellem 4500 kr. og 7500 kr. falder inden for dette budget.

Large
Stor

Legehuse over 7500 kr. falder inden for dette budget.

header.logo

Velkommen til EXIT Toys!

Vores hjemmeside bruger cookies. Vi bruger funktionelle, analytiske og sporingscookies til at analysere trafikken på vores hjemmeside og tilpasse indholdet. Dette gør det muligt for os at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Ved at klikke på 'Tilpas' kan du læse mere om de specifikke typer af cookies og tilpasse dine præferencer. Ved at klikke på 'Tillad alle cookies' accepterer du brugen af alle cookies. Du kan finde flere oplysninger i vores cookie-politik.

Tilpas cookies

Nødvendige cookies er nødvendige for at holde websitet funktionsdygtigt. Disse cookies sikrer blandt andet, at du kan se billeder, logge ind og bestille varer. Uden disse cookies er dette ikke muligt.
Ved at indsamle analytiske cookies forstår vi bedre, hvordan vores hjemmeside bruges. Med disse data kan vi tilpasse vores hjemmeside for en optimal brugeroplevelse. Indsamlingen af disse data sker anonymt.
Marketingcookies bruges til at følge besøgende på de forskellige sider, de besøger. Formålet er at vise relevante oplysninger og annoncer til disse brugere.
Tilpas
Tillad alle cookies
Tillad valg