(4.35/5.00)
Kundeservice
Konto
0
Kurv
Ofte stillede spørgsmål om udendørs legetøj

Trampoliner

Bestilling af trampolinen
Hvad er forskellene mellem EXIT Allure og Lotus trampolinerne?

Allure og Lotus trampolinerne adskiller sig både ved deres udseende og materiale. Kan du lide et klassisk look, så er en EXIT Allure det perfekte valg. Det er en bundsolid trampolin med W-formede ben. Her kan du vælge mellem modeller på ben, nedgravede, runde eller rektangulære. Den runde EXIT Lotus trampolin har et unikt udseende på grund af sine L-formede ben. Benene gør denne trampolin ekstremt stabil.

Begge trampolinserier fås i en Classic og Premium version. Forskellen ligger i brugen af andre dele såsom fjedrene, beskyttelseskanten og sikkerhedsnettet. I bloggen "Hvad er forskellen på EXIT Allure og Lotus trampolinerne?" viser vi forskellene på overskuelig vis.

Hvad er forskellen mellem W-ben og L-ben på en trampolin?

Forskellen på benene har primært med udseendet af trampolinen at gøre. Trampoliner med W-ben har et klassisk look, mens trampoliner med de elegante L-ben har et unikt og moderne udtryk. Begge typer ben giver en bundsolid og stabil trampolin – du vælger bare den, der passer dig bedst.

Hvilken trampolin er bedst egnet til mig?

Vi er kun glade for at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, så du får glæde af den trampolin, du køber, i mange år fremefter. Brug vores hjælp til valg af trampolin, følg trinnene og find ud af, hvilken trampolin der opfylder alle dine ønsker.

Jeg kan se, at der er forskellige størrelser trampoliner. Kan I forklare hvorfor?

Trampolinen har et standardmål (for eksempel Ø305cm og Ø366cm) og også en maksimal størrelse og en springflade. Den maksimale størrelse er den størrelse, du skal tage i betragtning, når du vil vide, om trampolinen passer i din have. Springoverfladen er det område, der er tilbage på springmåtten, efter at fjedrene er blevet dækket af polstringen. Det er med andre ord den del, du kan bruge til at hoppe på.

Kan jeg også bestille separat polstring til min trampolin?

Ja, vi har reservedele til alle vores udendørs legeredskaber. Vær dog opmærksom på, at når du køber ny polstring, er det vigtigt at vælge den rigtige trampolinserie og størrelse. Kan du ikke finde den reservedel, du har brug for? Giv os besked, så hjælper vi dig med at bestille den rigtige del.

Bemærk: EXIT polstring er kun egnet til EXIT trampoliner, ikke til trampoliner af andre mærker.

Hvordan måler jeg længden på mine trampolinfjedre?

Du kan måle trampolinfjederen med et målebånd eller en tommestok. Fjern fjederen fra trampolinen, og mål den samlede længde af fjederen fra ydersiden af krogen.

Placering af trampolinen
Hvor meget plads skal jeg holde fri omkring trampolinen?

For alle trampoliner anbefaler vi, at man holder to meter fri omkring trampolinen. Det forhindrer, at børn ved et uheld rammer vægge, hække, hegn eller andre genstande, når de hopper på trampolinen.

Kan jeg nedgrave min trampolin på ben?

Nej, du kan ikke grave en trampolin på ben ned, fordi rammen ikke er den samme som på en trampolin beregnet på nedgravning. Trampolinen i jordhøjde har kortere ben, og polstringen har et ventilationssystem, så luften kan slippe ud under trampolinen, når der hoppes på den. Læs mere om forskellene mellem nedgravede trampoliner og trampoliner på ben i vores blog.

Kan jeg lave min trampolin i jordniveau om til en trampolin på ben?

Nej, rammen på trampolinen til nedgravede trampoliner eller trampoliner i jordniveau er ikke egnet til at blive lavet om til en trampolin på ben. Læs om forskellene mellem nedgravede trampoliner og trampoliner på ben i vores blog.

Montering af trampolinen
Kan jeg lave min nedgravede EXIT trampolin uden sikkerhedsnet om til en nedgravet trampolin med sikkerhedsnet?

Dette er kun muligt for EXIT Dynamic trampoliner i jordniveau. Vil du lave denne EXIT trampolin om? Så kontakt vores kundeservice. De hjælper dig gerne med at bestille de nødvendige dele.

Kan jeg lave min nedgravede EXIT trampolin med sikkerhedsnet om til en nedgravet trampolin uden sikkerhedsnet?

Dette er forskelligt alt efter trampolinserien. Har du en nedgravet trampolin som feks EXIT Silhouette, EXIT Black Edition eller EXIT Allure? Så kan du ikke lave den om til en nedgravet trampoliln uden et sikkerhedsnet. Forbinderne på disse trampoliner fortsætter med at stikke ud uden et sikkerhedsnet.

Har du en EXIT Dynamic trampolin i jordniveau med sikkerhedsnet? I så fald er det muligt at lave den om. Du bliver ikke generet af fremspringende sammenføjninger. Disse kan fjernes fra topskinnen. Det er dog vigtigt at sørge for en stødabsorberende overflade 1 meter omkring hoppeområdet. Eksempelvis i form af sikkerhedsfliser. Disse kan bestilles hos EXIT Toys sammen med EXIT Dynamic trampolinen i jordniveau.

Kan jeg dreje sikkerhedsnettet på en rektangulær trampolin, så indgangen er et andet sted?

Nej, det er ikke muligt. Sikkerhedsnettets og overtrækkets monteringshuller er lavet på en sådan måde, at nettet kun kan sidde rigtigt i forhold til polstringen på én måde.

Jeg har en Silhouette, Black Edition, Tiggy junior, PeakPro eller Dynamic trampolin. Hvordan fører jeg snoren gennem fodbeskyttelsessystemet på min trampolin for at fastgøre den til trampolinsengen? Se vores instruktionsvideo.

Du fastgør fodbeskyttelsessystemet på disse trampoliner ved at føre den medfølgende snor gennem hvert femte hul i nettet ved hjælp af en nål (du springer fire huller over hver gang). Træk derefter snoren gennem en krog på trampolinsengen. Træk snoren stramt med jævne mellemrum. Hvis du ikke gør det, vil du komme til at mangle snor til sidst. Gentag dette, indtil du kommer hele vejen rundt. Se instruktionsvideoen for en nøje gennemgang af, hvordan det fungerer.

Vedligeholdelse af trampolinen
Hvordan kan jeg afgøre, hvorvidt min trampolin er sikker?

For at sikre trampolinens sikkerhed er det vigtigt regelmæssigt at kontrollere den for eventuelle beskadigede eller løse dele, så du kan udskifte dem i tide. Overvej følgende dele:

  • Springmåtte: Er måtten stadig stram?
  • Ramme: er alle rør fast forbundet, og sidder rammeforbinderne stadig på plads?
  • Springfjedre: er fjedrene stadig spændte, og er de ubeskadigede?
  • Polstring: er fjedrene stadig helt dækket af polstringen, og er fodbeskyttelsessystemet stadig monteret korrekt?
Hvordan rengør jeg min trampolin?

Afhængigt af hvor snavset din trampolin er blevet, kan du bruge en tør klud eller en fugtig klud med koldt eller lunkent vand. Rengør ikke trampolinen med varmt vand, rengøringsmidler eller andre opløsningsmidler.

Polstringen på min trampolin suger vand op. Hvorfor gør den det?

Skummet i polstringen på EXIT trampoliner skal være åndbart for at forhindre, at der vokser mug på det. Polstringen har derfor ventilationshuller, som ikke kun slipper vandet ind, men også sikrer, at det fordamper igen. I bunden er der små huller, så polstringen kan slippe af med det overskydende vand.

Hvorfor er der huller i EXIT trampolinovertræk?

Vores trampolinovertræk beskytter trampolinen mod vejrpåvirkninger, såsom regn, sne, is og UV-stråler og mod snavs i form af eksempelvis blade fra træer. Men hvad er formålet med hullerne i overtrækket? Disse huller sikrer god dræning, hvilket forhindrer ophobning af vand eller sne på trampolinen.

Kan min trampolin stå udenfor om vinteren?

Ja! Du behøver ikke skille din EXIT trampolin helt om efteråret. Men fordi du i løbet af vinteren bruger trampolinen sjældent eller slet ikke, råder vi dig til at stille polstring og sikkerhedsnet til opbevaring. Derudover kan du dække ramme, fjedre og springmåtte med et trampolinovertræk for optimal beskyttelse af trampolinen.

Pas på, hvis det regner eller sner!

Langvarige perioder med regn eller sne vil tynge springmåtten, hvilket kan gøre fjedrene slappe. På lang sigt vil dette forringe trampolinens springkvalitet. For at mindske denne effekt har vores overtræk drænhuller, der sikrer, at vandet slipper væk. Men når store mængder regn eller sne samles på overtrækket, kan hullerne fryse til eller blive tilstoppede, og der dannes en pyt på trampolinen. Hav dette in mente, og fjern straks vand- eller sneansamlinger fra trampolinen.

EXIT tip: Har du et sikkerhedsnet, som skal opbevares om vinteren? Brug afdækningshætter (inkluderet i pakken) til at dække de åbninger, der fremkommer, når du fjerner stolperne på sikkerhedsnettet. Det forhindrer snavs i at komme ind i trampolinen.

Er min trampolin vind- og stormfast?

I princippet kan trampolinen tage nogle vindstød. Men hvis der er udsigt til hård vind eller storm, er det klogt at træffe foranstaltninger

Hvis vinden er hård, anbefaler vi, at du forankrer trampolinen til jorden. Vi har et specielt EXIT forankringssæt til trampoliner på ben. Hvis der er udsigt til en meget hård storm, råder vi dig til at stille trampolinen væk. 

I tilfælde af meget hård vind eller storm anbefaler vi dig at stille din nedgravede trampolin eller din trampolin i jordniveau væk eller surre den fast med stropper.

Sikkerhedsfliser til trampolin
Hvordan leveres sikkerhedsfliserne til mig?

Vores sikkerhedsfliser leveres hjem til dig af Dachser på en palle. Vær opmærksom på, at fliserne vejer ca. 8 kg stykket.

Hvordan skal jeg placere EXIT Toys sikkerhedsfliser?

Antal, type og fordeling af sikkerhedsfliserne varierer alt efter trampolinserien og trampolinens størrelse. I brugervejledningen til din EXIT trampolin kan du se, hvordan du skal placere fliserne omkring trampolinen. Du finder brugervejledninger til alle EXIT trampoliner på vores hjemmeside under produktet.

Har sikkerhedsfliser brug for vedligeholdelse?

Nej. Så snart sikkerhedsfliserne ligger rundt om trampolinen, behøver du ikke længere bekymre dig om dem.

Derudover vil trampolinen være sikker.

Hvordan forhindrer jeg snavs i at komme ind mellem hullerne i sikkerhedsfliserne?

Der er ingen mulighed for, at der dannes snavs mellem hullerne på sikkerhedsfliserne, fordi disse huller fyldes med fyldsand. Der vil vokse græs op mellem dem, så de til sidst går i ét med græsplænen. Hullerne i fliserne forbliver derfor ikke åbne.

Leveres fyldsand sammen med sikkerhedsfliser?

Nej. Nedgravede trampoliner fra EXIT med sikkerhedsfliser leveres ikke med fyldsand.

Er sikkerhedsfliserne UV-resistente?

Ja, vores sikkerhedsfliser er UV-resistente. Flisernes farve forbliver grøn. Efter et stykke tid vil fliserne også forsvinde af syne, fordi græsset vokser op gennem hullerne på fliserne.

Er det muligt at slå græsset, når man har sikkerhedsfliser?

Ja, i sikkerhedsfliserne på EXIT Toys er der huller, som græsset vokser op igennem. Du kan let slå græsset over fliserne med plæneklipperen.

Trampolin og robotplæneklipper
Fungerer robotplæneklippere og trampoliner sammen?

Ja, for trampoliner på ben er det slet ikke noget problem, hvis man bruger en EXIT robotklipperstopper. Har du en EXIT Lotus eller Elegant trampolin? Så bestil en robotklipperstopper til Lotus og Elegant trampoliner. Du kan også sætte træplader omkring trampolinen eller trække kantledningen omkring den. Dette forhindrer robotplæneklipperen i at havne under trampolinen. Med robotklipperstopperen fra EXIT Toys, kan robotplæneklipperen klippe tættere på trampolinen end med planker eller kantledning

Passer EXIT Lotus og EXIT Elegant trampolinerne sammen med min robotplæneklipper?

Ja. EXIT Toys har en særlig robotklipperstopper til Lotus og Elegant trampoliner. Med denne robotklipperstopper bliver trampolinens L-formede ben ikke overset. Har du en anden EXIT trampolin? Så kan du bruge robotklipperstopper M eller robotklipperstopper L afhængigt af afstanden mellem W-benene.

header.logo

Velkommen til EXIT Toys!

Vores hjemmeside bruger cookies. Vi bruger funktionelle, analytiske og sporingscookies til at analysere trafikken på vores hjemmeside og tilpasse indholdet. Dette gør det muligt for os at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Ved at klikke på 'Tilpas' kan du læse mere om de specifikke typer af cookies og tilpasse dine præferencer. Ved at klikke på 'Tillad alle cookies' accepterer du brugen af alle cookies. Du kan finde flere oplysninger i vores cookie-politik.

Tilpas cookies

Nødvendige cookies er nødvendige for at holde websitet funktionsdygtigt. Disse cookies sikrer blandt andet, at du kan se billeder, logge ind og bestille varer. Uden disse cookies er dette ikke muligt.
Ved at indsamle analytiske cookies forstår vi bedre, hvordan vores hjemmeside bruges. Med disse data kan vi tilpasse vores hjemmeside for en optimal brugeroplevelse. Indsamlingen af disse data sker anonymt.
Marketingcookies bruges til at følge besøgende på de forskellige sider, de besøger. Formålet er at vise relevante oplysninger og annoncer til disse brugere.
Tilpas
Tillad alle cookies
Tillad valg
header.logo

Modtag 5% rabat

Hold dig opdateret med interessante tilbud og sjove nyheder!

Luk
Tilmelding